Despre noi

Despre noi

Schimbul rapid de informatii intre banca si client nu a ramas doar la stadiul de dorinta, ci prin intermediul BankSpot a devenit realitate.
Noutatea pe care o aduce platforma BankSpot consta in oferirea beneficiilor nu numai clientilor, ci si bancilor sau brokerilor. Astfel, bancile au acces la mai multe lead-uri, clientii pot solicita ofertele mai multor banci printr-o singura aplicare, iar brokerii se pot adresa simultan mai multor institutii bancare.

Cine poate apela la serviciile platformei?

  • Persoane fizice care au nevoie de o forma de creditare.
  • Brokerii care isi doresc sa vina in intampinarea creditorilor.
  • Bancile care doresc sa eficientizeze procesul de creditare si de gestiune a lead-urilor.
  • In curand vom extinde serviciile si pentru persoane juridice !

Cu noi poti aplica de oriunde !

BankSpot este singura platforma din Romania care reprezinta intermediarul dintre client si banca sau broker si banca. Ea ofera posibilitatea tuturor utilizatorilor de a incarca dosarele de credit online si de a economisi timp, una dintre cele mai pretioase resurse, in prezent. Suntem siguri ca pana acum timpul si formalitatile reprezentau provocarile cu care te confruntai si adesea iti influentau decizia finala. A venit momentul sa te bucuri din plin de reusita, fara a-ti pune rabdarea la incercare!
Profita din plin de toate avantajele pe care BankSpot ti le ofera!

BankSpotAplica pentru credit

IN CURAND SI PE MOBIL

Principalul obiectiv al platformei BankSpot este acela de a simplifica procesul de schimbare a informatiilor dintre client si banca. Altfel spus, BankSpot reprezinta ajutorul de nadejde pe care, fara doar si poate, orice persoana fizica si-l doreste atunci cand vrea sa acceseze rapid o forma de credit, intocmai de aceea am luat decizia de a aduce in curand BankSpot direct pe telefonul tau mobil!

Testimoniale

O aplicatie practica, pe langa faptul ca m-a scapat de mult timp pierdut la banci, am avut posibilitatea sa compar si ofertele primite.

Anonim

Anonim

Folosind aplicatia BankSpot, am reusit sa-mi fac o imagine de ansamblu asupra ofertelor ajutandu-ma sa iau oferta cea mai avantajoasa nevoilor mele.

Anonim

Anonim

Am reusit sa fac rost intr-un timp rapid de banii de care aveam nevoie, recomand cu placere serviciile BankSpot.

Anonim

Anonim